lørdag 18. juli 2009

Leilighet i South BrisbaneVi har fått oss leilighet! En tre soveroms leilighet med to bad, stor balkong og en fin veranda på taket. Den ligger veldig sentralt og fint til. I går var jeg med Gaute på skolen hans for litt orientering, og den ligger veldig langt utenfor byen. Heldigvis skal han ha mest praksis, og det er hvert fall litt nærmere. Vi bor to-tre kvartaler fra både buss- og togstasjon, så det skal ikke bli noe problem. Vi begynner alle sammen på skolen på mandag, noe vi egentlig ikke er så veldig fornøyde med… Det hadde ikke vært feil med litt lenger ferie, men vi tar det igjen i november. Siste skoledag er 14, så da blir det litt tid til reising etter det.

I kveld skal vi alle sammen på kino og se Istid 3. Filmene blir sendt veldig tidlig her nede, siste filmen går klokka syv. Men for oss som har lagt oss til vanen å gå i sengs halv elleve passer det fint. Jeg liker vår nye døgnrytme! Det blir så mørkt her om kvelden uansett. I morra skal vi prøve klatreveggen i nærheten av Kangaroo point, det gleder vi oss til. Vi koser oss veldig mye her, og har det veldig bra!

1 kommentar:

  1. Eg er overvelda og rørt over alt dere får muligheten til å oppleve! Og stolt over at dere "kaster trossene og fanger passatvindene" Det er høljende regnvær i Søgne i dag etter deilige sumarsdager med modne jordbær i hagen.Gleder meg enormt til å følge med på bloggen!!!... Langveisklemmer frå mams

    SvarSlett