torsdag 17. september 2009

Da er første eksamensperiode over, hurra! Vi feira med jentetur til Byron Bay, tre venninner i klassen tok oss med på campingtur. Campingplassen lå et steinkast fra en av strendene, og det var både billig og fint! Både fredag og lørdag kosa vi oss på stranda, og på fredags kveld var vi ute og sjekka trøkket på byen. På lørdag gikk vi opp til light house som er Australias østligste punkt. Vi så hval!

Om ei uke er det ferie, noe som har vært min motivasjon under eksamenslesinga. Gaute og jeg har leid oss bobil og reiser oppover nordøst kysten. Første stopp er Noosa etter anbefaling fra onkel Johan. Deretter tar vi det som det kommer.

Ellers har vi det fint her nede! Det begynner å bli varmt, snart tror jeg at jeg må parkere sykkelen og ta bussen til skolen. Syklene til Kristin og Live har kapitulert så det er vel kanskje ikke så lenge til min tar kvelden heller....

Mens jeg har lest de siste helgene har Gaute surfa på Burleigh Heads, og surfeskillsa begynner å bli bedre! Jeg fikk beskjed om å si at han stod fire ganger sist! :) Han trives fortsatt i praksis og har fått tilbud om å jobbe der etter skoleslutt også, som ekstrahjelp.

Fortsettelse følger etter ferien.......1 kommentar: