lørdag 29. august 2009

Rolige dager

Hei igjen!

Er ikke så mye å oppdatere om for tiden. Eline og de to andre jentene i leiligheten sitter for tiden mye rundt kjøkkenbordet eller på skolen og leser til eksamen. Den første er om bare 4 dager. Dette er kjipt for alle parter:) Eline er iallfall dritt lei av lesinga, og jeg tror det er kjipt å ha eksamen allerede etter 6 uker.


Og sånn går no dagan..... Osmose, aksjonspotensial, motoriske enheter, Krebs syklus, latissimus dorsi, Cerebral Cortex, rectus femoris, axon og dendritter opp i mente!

Jeg hadde meg en tur alene til Gold Coast og surfet litt igår. Bølgene er ikke så veldig bra for tiden, de kommer overalt fra og det er ikke noe rytme i innslagene. Men jeg tenkte at all trening er god trening, siden alle sier at tid i vannet er hva som teller dersom du skal bli bedre. Men jeg fikk en god del juling av bølgene og surfebrettet. Det var ikke en veldig god dag. Har vondt i ribbeina, og et svært blåmerke på låret etter sammenstøt med brettet under bølgene. Klarte heller ikke å "ri" noen bølger igår. Ble med å reise seg for så å falle et sekund etterpå. sliter veldig med grunnteknikken og det å finne balansen når jeg først står oppe. Skylder litt på bølgene også fordi det er vanskelig å lese når og hvor de kommer. håper det blir bedre når bølgene blir bedre. Lurer nesten på om større bølger er bedre??!?


Våre kjære nabo, "Oliver og co", serverer kjempe god italiensk pizza2 kommentarer:

 1. ååå der var det noen ansikter jeg savner! Gaute: du kommer til å bli dreven i surfing, vi skylder på bølgene nå! Pass hodet og så du ikke ender opp som Astrid!
  Eline: Stå på. Jeg krysser det som kan krysses og så om noen dager nå så er du plutselig ferdig med alle eksamenene og da kan du nyte livet igjen.
  Til begge: jeg misliker sterkt at dere blir brunere for hver dag spm går og vi i Norge blir hvitere/gråere...
  Kos dere!

  SvarSlett
 2. Hei der nede. Hvordan går det? Ser og høres ut som det er veldig bra. Hvordan gikk eksamen for Eline? Her i Norge er det sensommer med opptil 25 grader om dagen men det er nede i 6 grader om natten. Vi nyter sola som varmer - har bestilt sydentur i april - lenge frem til det - men da har vi ivertfall en gulrot - vi skal på tur med spinning-gjengen på Spenst i Halden. Det blir spennende å se Mallorca på en annen måte enn fra sandstranda... Ha det godt gutten - klemmer fra Tanten

  SvarSlett