lørdag 7. november 2009

Og slik går no dagan......

Nå er det lenge siden siste oppdatering, men det har sine grunner. I det siste har det stort sett gått i eksamenslesing. Helgene har også gått med til lesing de siste ukene, og da er det ikke mye spennende å rapportere om. Men nå er det snart over, Gaute har sin første og siste eksamen på mandag (9 nov.) og jeg er ferdig på torsdag (12.nov). Vi gleder oss begge til å bli ferdige, i eksamensperioder har vi et stillesittende og ensformig liv – og fra et helsefremmende perspektiv er jo ikke det så sunt! Vi ser fram til ferie og gleder oss til Ole kommer nedover. Da blir vi noen dager i Brisbane før vi reiser sørover mot Sydney. Planen er å leie bil som sist, det er så enkelt og greit!

Det er helt utrolig hvor fort tida har gått her nede. Tida går ikke, den kommer heter det. Noen ganger syns vi det er vanskelig å leve i nuet. Men vi følger Stines råd og prøver å spare på øyeblikkene så best vi kan! Oppholdet her nede har vært helt fantastisk og det blir veldig trist å skulle reise herfra ”allerede”. Det har blitt mange gode og nye vennskap, dessuten kommer vi nok til å savne varmen :) Jeg hører rykter snø hjemme!? Australske folk et utrolig koselig folkeslag, avslappa og vennlige. Hver gang vi går på butikken spør de hvordan vi har det og hvordan dagen har vært. Vi får lære av dem og ta med oss dette hjem til Norge. Men når det er sagt så gleder vi oss også til å komme hjem! For som ordtaket sier, borte bra men hjemme best!

For to dager siden fikk jeg tilsendt veldig koselig film fra Eli, Kristin, Astrid, Stine og Lars, en snarvisitt innom Norge som Stine sa. Jeg blei veldig rørt og takknemlig for alle de gode hilsenene. Det var godt å se ansiktene deres igjen! Vi har også fått masse brev mens vi har vært her og det er så godt å vite at vi er savna og tenkt på hjemme. Vi er velsigna med mange gode venner og god familie. Det er ingen tvil om at vi gleder oss til å se dere alle igjen!


Live er misfornøyd fordi hun ikke får dessert!
Sushi på løpende bånd


Gaute sparer til bart. Ja BART!

7 kommentarer:

 1. Koselig igjen å lese:) Så fin du var på siste bilde, Eline! Og, Gaute, bart??? Du er jo ikke trønder en gang jo! Ha i bakhodet begge to om rebusløp på skøyter på hallevannet før jul :)
  Vi har sovet i telt i bymarka i natt-digg!

  Klemklem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Takk kjære :)
  Gaute sparer til bart pga "movember",et veldedighetsprosjekt for å sette fokus på mens helseproblemer, spesielt da prostata kreft og depressjon. Bra tiltak, men det ser kanskje ikke så bra ut..... :)

  Høres digg ut med telttur i nordmarka! Håper dere hadde det fint!

  Eline

  SvarSlett
 3. hei. kjekt å sjå/høyre at dokke he det bra! :)
  gratulere med vel overstått eksamen!
  nyt den siste tida her, gler mej til vi møtast på new zealand! :)
  klem og kos frå karoline i nord

  SvarSlett
 4. GAUTE! NEI NEI NEI :p
  gleder meg til jul :D

  SvarSlett
 5. gaute ja JA JA!
  t.i.

  SvarSlett
 6. HAHAHA! Litt delte meninger her ja! Hilde; ENIG! :D Men det er et godt formål da, movember. Det skal bort før jul- slæpp åff!

  SvarSlett
 7. IKKE ta bort barten gaute! spar til neste gang vi sees - minst!
  t.i.

  SvarSlett